Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

been running Chrome for several years......

April 03, 2017 02:47PM
with no problems.




SubjectAuthorViewsPosted

  Video Problems...

JamesJM222April 03, 2017 07:27AM

  Another thing... board issues...

JamesJM145April 03, 2017 07:48AM

  Well, that blows...

sstrams102April 03, 2017 08:14AM

  No, I don't remember...

JamesJM107April 03, 2017 08:24AM

  Ok, I waited..

sstrams103April 03, 2017 12:31PM

  Even if I have to wait for the video to load

IowaRam105April 03, 2017 02:01PM

  Disk permissions..

sstrams110April 03, 2017 12:37PM

  Ok, downloaded Chrome..

sstrams135April 03, 2017 12:51PM

  Re: Ok, downloaded Chrome..

zn154April 03, 2017 01:56PM

  post a video

IowaRam144April 03, 2017 02:04PM

  Here ya go, Iowa..

sstrams133April 03, 2017 04:33PM

  and here's what I see with that (screen cap)

zn104April 03, 2017 06:40PM

  Same on my Safari/Firefox, zn..

sstrams132April 04, 2017 03:10AM

  Hey James

IowaRam114April 03, 2017 07:28PM

  Good catch, Iowa...

JamesJM144April 03, 2017 07:41PM

  Am wondering...

sstrams95April 04, 2017 03:09AM

  Iowa, one more test, please..

sstrams128April 04, 2017 05:58AM

  Yep ......

IowaRam111April 04, 2017 03:07PM

  Test

IowaRam130April 04, 2017 03:19PM

  I just uploaded this video from my phone

IowaRam123April 04, 2017 03:24PM

  Can't see it with Safari..

sstrams108April 04, 2017 04:09PM

  been running Chrome for several years......

21Dog99April 03, 2017 02:47PM

  Same here, zn..

sstrams124April 03, 2017 04:36PM

  Re: Video Problems...

zn117April 03, 2017 06:58PM