Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

I wonder if it's a particular view WITH OUR BOARD SOFTWARE?

May 19, 2017 11:39AM
I'm including a photo of my settings.. do they match yours? I'm wondering if a particular 'view' might be causing this. - JamesJM


SubjectAuthorViewsPosted

  Hey Steve, that photo memory you posted...

JamesJM205May 17, 2017 11:49AM

  This one etc.. Attachments

sstrams54May 17, 2017 09:19PM

  Well I love it...

JamesJM53May 17, 2017 09:24PM

  Yeah, I was doing the Spock thing..

sstrams45May 18, 2017 03:15AM

  Awesome

Atlantic Ram57May 17, 2017 11:59PM

  Thanks Atlantic..

sstrams41May 18, 2017 03:19AM

  Oh man... the jingle

Atlantic Ram40May 18, 2017 11:12AM

  My favorite Video Game Theme Music..

JamesJM43May 18, 2017 11:43AM

  Not much of a gamer either, sort of

Atlantic Ram48May 18, 2017 12:58PM

  We've discussed the video issue..

sstrams36May 18, 2017 01:09PM

  Seems to me..

JamesJM36May 18, 2017 01:18PM

  I am on Yosemite and,,, wait for it...

Atlantic Ram42May 18, 2017 02:17PM

  Ok, forget that theory...

sstrams48May 18, 2017 05:06PM

  The only thing I have found in all my research..

JamesJM40May 18, 2017 05:42PM

  No dice...

sstrams42May 18, 2017 10:49PM

  Forgive me for being...

JamesJM35May 19, 2017 11:15AM

  Ok, I tried it..

sstrams40May 19, 2017 11:33AM

  I wonder if it's a particular view WITH OUR BOARD SOFTWARE? Attachments

JamesJM33May 19, 2017 11:39AM

  A couple of...

sstrams41May 19, 2017 01:03PM

  Well Fellas....I guess it is time for me to step in.

73Ram29May 20, 2017 02:15AM

  Well, sounds plausible...

sstrams25May 20, 2017 05:20AM